ROBUUST • EFFICIENT • BETROUWBAAR

Over Elco Machinebouw

De mensen bij Elco Machinebouw zijn goede luisteraars. Want wie in staat is om specifieke klantwensen om te zetten in machines die van meerwaarde zijn, doet zijn werk goed. Van engineering tot productie, alle machines die bij ons het erf verlaten voldoen aan de hoogste eisen. Daarom werken we als familiebedrijf al bijna 30 jaar voor menig tuinder, kweker en teler hier in de regio en inmiddels ver daarbuiten. Mocht u ons ook willen uitdagen? Bel gerust, we staan graag ons mannetje.

Historie

Waar Jef Elst na zijn jeugdige jaren het sleutelen aan brommers en motoren als snel verruilde voor reparatie van kleine tuinmachines starte hij begin  jaren 90 met het vervaardigen van nieuwe tuin en boomkwekerij machines in zijn werkplaats.

Anno nu

Nu, ruim 25 jaar later, is de kleine werkplaats aan de Achtmaalseweg verruild voor een moderne werkplaats aan de Kraaiheuvelstraat. Hier hebben wij een uitgebreid machinepark en een ruime voorraad aan materialen en onderdelen. Dit betekent voor u dat wij efficiënt kunnen werken, waardoor onze prijzen concurrerend zijn en we korte levertijden kunnen hanteren.