ROBUUST • EFFICIENT • BETROUWBAAR

Heffen en transport

Voor het heffen, transport en opslag van planten heeft Elco diverse oplossingen.

Fronthefmast

Door de compacte constructie waarin de zware heftruckprofielen en hefcilinders achter elkaar gemonteerd zitten, blijft er een maximaal zicht voor de tractor. De hefmast is leverbaar met opname voor fronthef of vaste opbouw. De neigcilinders bevinden zich dan aan de onderzijde van de tractor waardoor ook de motorkap toegankelijk blijft.
Leverbaar in standaard hefhoogtes van 1,6 – 2,1 – 2,7- en 3,1 meter en geschikt voor elk type tractor en een hefcapaciteit van 2000kg. De lepels zijn standaard zwaar uitgevoerd (massief), in breedte verstelbaar en 1,25m lang.
Naast de standaard uitvoering is er een lichte uitvoering leverbaar voor lichtere tractoren.

Schoffelmast

Speciaal voor het aankoppelen van werktuigbalken zoals spuitkappen en/of schoffelelementen is er een lichte mast leverbaar. De hefmast is eenvoudig in gebruik en onderhoud en is leverbaar in zowel vaste als demontabele uitvoering.

Pallet dragers

De Elco palletdragers zijn eenvoudig en vooral robuust gebouwd. Standaard geleverd met massieve en opklapbare lepels.

Hefmast toebehoren

Voor hefmasten zijn verschillende toebehoren beschikbaar zoals palletklemmen, kistenkantelaars en snelkoppelingen voor werktuigen.

pallet-stapelrack

Ferro pallet

Leverbaar uit voorraad in twee standaardmaten

  • 1370 x 1000 mm, palen 1500mm
  • 1970 x 1020 mm, palen 2000mm

Sorteertafel

De opklapbare plant sorteertafels hebben duidelijk uitgesneden maatvoering. Geschikt voor planten tot ongeveer 2 meter. Thermisch verzinkt en opgeklapt geheel los van de vloer.

sorteertafel
bindmachine

Bindmachine

De Rasspe bindmachines zijn geschikt voor het snel bundelen van planten. De bindmachine heeft zowel een krachtstroom als een aftakasaansluiting.

Karren

Voor zowel intern als wegtransport kan Elco verschillende standaard oplossingen aanbieden.

karren

Heeft u een vraag voor ons?

Vul dan het contactformulier in en druk op de verzend knop!