ROBUUST • EFFICIENT • BETROUWBAAR

Grondbewerking

Elco heeft diverse machines in zijn assortiment voor vóór- en nabewerking. Egaliseren, frezen, verdichten, voorbereiden drainage en bewatering.

Kilverbord

Voor het egaliseren van uw grond bieden wij ons kilverbord aan. Deze machine is leverbaar in de volgende breedtes: 2,5 t/m 5 meter. De diepte van uw machine kunt u afstellen met de aan de achterzijde gemonteerde hydraulisch bediende wielen. Ook is het kilverbord standaard uitgevoerd met schuinverstelling, door deze hydraulische cilinder te bedienen kunt u het gehele kilverbord schuin afstellen. De machine is voorzien van een demontabel mangaanstalen mes. Het kilverbord van 5 meter is aan beide zijdes uitklapbaar. Door deze in te klappen kunt u zich over de openbare weg verplaatsen.

landrol

Landrol

Om de grond te egaliseren en verdichten kunnen de Elco landrollen volledig gevuld worden met water. Hydraulisch bedienbare wielen voor wegtransport en een leeggewicht van 2600 kg. De rol bestaat uit 2 gelagerde delen zodat ook draaien op de akker eenvoudig mogelijk is.

Drainage en bewatering

Om het aan- en afvoeren van water te verbeteren heeft Elco een aantal machines. Waaronder drainage mollen die er voor zorgen dat eenvoudig afwaterkanelen kunnen worden aangebracht.
Voor efficiënte bewatering van akkers is er een speciale machine ontwikkeld om eenvoudig slangen te leggen en op te rollen.

Drainage en bewatering

Heeft u een vraag voor ons?

Vul dan het contactformulier in en druk op de verzend knop!