ROBUUST • EFFICIENT • BETROUWBAAR

Gewasverzorging

Om gewassen te verzorgen, knippen, voeden en voor te bereiden heeft Elco een aantal specifieke machines.

Kunstmest rijenstrooier

Rijenstrooiers zijn geschikt voor het strooien van kunstmest tussen uw rijen. Standaard is deze voorzien van een roestvast stalen 300 liter voorraadbak. Deze wordt in onze eigen werkplaats gemaakt waardoor het formaat en het aantal uitstroomopeningen altijd aanpasbaar is.
De doseerders zijn traploos verstelbaar en worden standaard mechanisch aangedreven door een wiel dat de grond volgt, optioneel kan de unit uitgevoerd worden met snelkoppelingen voor een werktuigdrager en bijvoorbeeld hydraulisch worden aangedreven.

Ondersnijmes / afpenmes

Zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen. De standaard uitvoering heeft één doorlopend schuin gepositioneerd mangaanstalen snijmes. (tegen stroppen) Met de wielen aan de achterzijde kunt u snijdiepte verstellen.

Maaibalk

Robuuste maaibalken voor het knippen van takken en licht struikgewas. De maaibalk kan uitgevoerd worden met opvangbak met geleiderol voor bijvoorbeeld het knippen van stekplanten.

Spuitboom

Met de Elco spuitboom kunt u pottenvelden aan één zijde spuiten. Onze spuitboom heeft uitgeklapt een spuitbereik van 12 meter en kan nog eens extra verlengd worden met 3 meter. Door middel van een scharnierend contragewicht aan de andere zijde blijft de machine in evenwicht.

Heeft u een vraag voor ons?

Vul dan het contactformulier in en druk op de verzend knop!